Υπηρεσίες

Το Garden Cafe, διαθέτει άπλετο χώρο μέσα στη φύση, ο οποίος προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες. Ο χώρος είναι απόλυτα αυτόνομος και κατάλληλος για παιδικά πάρτι , πάρτι γενεθλίων, βαφτίσεις και εταιρικές εκδηλώσεις. Το καφέ και όλο το προσωπικό βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα για οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας για την επερχόμενη κοινωνική σας εκδήλωση, με ιδέες, προτάσεις & γεύσεις.

Ενημερώστε μας για το είδος της εκδήλωσης που επιθυμείτε να οργανώσετε και εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή σας τη λάμψη που της αρμόζει.

Garden Cafe Παιδικό Πάρτυ
Παιδικά πάρτι

Ετοιμάζοντας για τους μικρούς μας φίλους αξέχαστα παιδικά πάρτι με απίθανες γευστικές εκπλήξεις. Lunch boxes γεμάτα λιχουδιές, candy bars, παγωτό μηχανής, ποικιλίες και εκλεκτά εδέσματα από τα πιο αγνά υλικά, που θα προκαλέσουν σίγουρα τα πιο μεγάλα χαμόγελα!

Garden Cafe Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις

Ανάλογα με την περίσταση, την αφορμή και την εποχή «στήνουμε» μαζί το γευστικό σκηνικό που θα επιλέξετε. Λαχταριστό brunch στον κήπο, βραδιά barbeque, cocktail night, ακόμη και διαιτητικά menus για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Garden Cafe Εταιρικά Γεύματα
Εταιρικά γεύματα

Σε συνεργασία με τον chef μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα πιάτα, buffet ή finger foods μέσα από το μενού μας, ώστε οι επιλογές να αναδείξουν το είδος της κουζίνας που εσείς έχετε διαλέξει.

Φέτος λόγω COVID-19 δεν πραγματοποιούνται κρατήσεις για εκδηλώσεις - πάρτι στο κατάστημα.

 

Εάν παρόλα αυτά επιθυμείτε να οργανώσετε την εκδήλωσή σας στον περιφραγμένο χώρο της δασικής αναψυχής του Διομήδειου Βοτανικού Κήπου, μπορείτε να καλείτε καθημερινά 08:00 - 14:00 στο 210 58 11 557 όπου σε συνεργασία με το κατάστημα μπορείτε να παραλάβετε καφέ, γεύματα, αναψυκτικά κλπ.